AFTIKKEN

EEN ZELF GEMAAKTE TEAMSONG IN 1 DAG!

HOE KLINKT JULLIE TEAM?

Altijd al een professioneel bedrijfsnummer willen neerzetten die jouw bedrijf kleurt? Of op zoek naar een creatieve activiteit die de mensen uit jouw team samenbrengt. Dan is Aftikken dé activiteit om te doen met het team.

In deze sessie komt iedereens stem naar voren en worden verschillende stemmen samengebracht. Dit onder begeleiding van professionele songwriters en een business coach. Deze werkvorm helpt om op interactieve en creatieve wijze het team te leren kennen en het teamproces te versterken. Met als uniek tastbaar eindresultaat, jullie bedrijfsnummer, als beloning!

INCLUSIEF:

  • Een voorgesprek
  • Een muziek teambuilding sessie in onze studio of in-company.
  • Feedbacksessie met een businesscoach (uit jullie netwerk of uit die van ons)
  • Goed verzorgde catering

JULLIE HOEVEN NIET TE KUNNEN ZINGEN

De meest gehoorde opmerking: “Ons team gaat echt niet zingen in een studio” en we begrijpen dat. Het is nieuw, zingen is een uitdaging. Onze coaches zorgen voor een veilige omgeving waarin we niets moeten maar uitdagingen ook niet uit de weg gaan. Elk teamlid draagt zijn steentje bij en of dat door te zingen, door te klappen, door te schreeuwen, te rappen of door een triangel te bespelen is, dat is allemaal ok.

DE SONG IS DE BELONING

Maar de weg er naartoe is het mooiste en leukste kado. Door werkvormen die je nog nooit hebt gedaan krijgen jullie inzichten in hoe het team functioneert, hoe een individu zich gedraagt in een onbekende omgeving en hoe je elkaar kan helpen.

Met heel veel humor nemen de coaches je bij de hand en helpen iedereen met het bedenken van input voor tekst, melodie, tempo en muziekstijl.

We hebben meer mogelijkheden

FF eerlijk

Is een sessie warbij het team wordt uitgedaagd eindelijk eens te eggen wat er op het hart zit en welke problemen er zijn. Maar ook welke oplossingen zij zouden toepassen.

Eerlijkheid is verhelderend en zou overal altijd moeten gelden. Helaas werkt het in onze maatschappij niet zo. 1 Uurtje eerlijk zijn met elkaar zorgt voor heel veel duidelijkheid en er komen oplossingen vanuit het team.

Meer weten? Klik hier

Amplitie

Wat zijn elementen die een happy employee vormen. bevlogenheid die voortkomt uit vitaliteit op elk vlak: mentaal, fysiek, sociaal, contextueel en filosofisch. Ook toewijding. Een stimulerende werkomgeving hebben. Inhoudelijk zinvol werk doen. 

Amplitie is een bundeling van alles wat een team blij maakt. Verbondenheid, vitaliteit, creativiteit en eerlijkheid. Best of all worlds.

Meer weten? Klik hier

 De kern Show

Voor groepen van 5 tot 5000 personenen verzorgen we een interactieve spreekshow. Inspiratie door live muziek, creeren met het publiek, humor, maar ook heel veel momenten van bewustzijn. Inspiratie to the max. in een enerverende show.

Zoekt u een spectaculaire show waarbij een saaie powerpoint uitgesloten is? Dan is deze Kern show een perfecte keuze.

Meer weten? Klik hier

Begrip voor elkaar

Inzicht in elkaars kracht en zwaktes

Flexibeler

Meer begrip voor elkaars sterke- en minder sterke kanten

Teamgevoel

Een positieve boost op de sfeer in de groep

EEN TEAMDAG VOL PLEZIER

Een company-song in één dag geschreven door jullie, het team!

DE COACHES

Professionals werken met professionals

Benieuwd naar Aftikken?

Heeft u vragen of interesse? Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.