AMPLITIE

TOTAAL VERBINDING VOOR TEAMS EN BEDRIJVEN

Amplitie is een totaal traject

Met Amplitie komen alle elementen bij elkaar. Als `Amplitie wpordt geintegreerd in het bedrijf en/of team dan zal de onderlinge verhouding tussen teamleden signifikant verberteren en de productiviteit van het team met grote stappen vooruit gaan.

Eeen volledig traject waarbij we meerdere sessies betrokken zijn bij het vitaler, meer vorbonden, effectiever maken van het team.

Er is geen blauwdruk van hoe het traject er voor een specifiek bedrijf uitziet. Echter zitten de elementen zoals op deze website genoemd er bijna altijd in. Dit naast de werkvormen die op het specifieke team van toepassing zijn.

Hier onder een fundament van volgorde die meestal wel van toepassing is.

We beginnen met een kennismaking met FF Eerlijk sessie. Hiermee kiomen de pijnpunten aan het licht en worden er vanuit het team al oplossingen aangedragen. In sommige gevallen is 1 sessie niet voldoende en doen we dee sessie meerdere keren met het hele team of een aantal teamleden.

Vervolgens gaan we Aftikken. Deze dag gebruiken we om goed met elkaar te gaan samenwerken en vveel plezier te hebben. We schrijven een companysong in 1 dag. Onder begeleiding van professionals in een hele gave professionele muziek studio omgeving,

Na deze dag hebben onze coaches een goed inzicht in de werking van het team en vooral, waar de verbeterpunten zitten. Wezullen we in overleg gaan met de ledinggevenden om een vervolg aanpak te bespreken.

In sommige gevallen sluiten we af met een Kern show. Dit is een vrolijke, energieke , inetractieve show waasrin muziek en bitaliteit, creativitiet en interactie de boventoon voeren. Deze show is voor elke laag van het bedrijf.

 

Aftikken

Puur plezier in een onbekende maar beroemde (van TV) omgeving voor elk teamlid. Hierdoor is er geen status voorsprong en worden rangen en standen vervaagd. Zo leren teamleden elkaar puurder kennen. Onze coaches helpen bij elke stap van het proces.

We geven jullie team in 1 dag een positieve vibe en daarna pakken we door met begeleiding en andere werkvormen voor verbinding en Amplitie.

Meer weten? Klik hier

FF eerlijk

Is een sessie warbij het team wordt uitgedaagd eindelijk eens te eggen wat er op het hart zit en welke problemen er zijn. Maar ook welke oplossingen zij zouden toepassen.

Eerlijkheid is verhelderend en zou overal altijd moeten gelden. Helaas werkt het in onze maatschappij niet zo. 1 Uurtje eerlijk zijn met elkaar zorgt voor heel veel duidelijkheid en er komen oplossingen vanuit het team.

Meer weten? Klik hier

 De kern Show

Voor groepen van 5 tot 5000 personenen verzorgen we een interactieve spreekshow. Inspiratie door live muziek, creeren met het publiek, humor, maar ook heel veel momenten van bewustzijn. Inspiratie to the max. in een enerverende show.

Zoekt u een spectaculaire show waarbij een saaie powerpoint uitgesloten is? Dan is deze Kern show een perfecte keuze.

Meer weten? Klik hier

Begrip voor elkaar

Inzicht in elkaars kracht en zwaktes

Flexibeler

Meer begrip voor elkaars sterke- en minder sterke kanten

Teamgevoel

Een positieve boost op de sfeer in de groep

EEN TEAM VOL AMBITIE EN ENERGIE

DAT KAN MET AMPLITIE

DE COACHES

Professionals werken met professionals

Wout Plevier
Wout Plevier

Business coach, Vitaliteit coach, verander management

Meer over Wouter

Wouter Plevier is een veelgevraagde spreker, executive coach en entertrainer over KERN! (samen)werken, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hij traint teams op een inspirerende en interactieve manier. Zijn toegevoegde waarde ligt in inspireren, engagement opwekken, motiveren tot veranderen en optimaal leren.

Robin van Beek
Robin van Beek

Songwriter - Zanger - Zangcoach - Inspirator - Business coach

Meer over Robin

Vocal coach van o.a. André Hazes, Romy Monteiro, Nick Schilder en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren en vele andere.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence’ waarmee hij met zijn bedrijf Vocal Center een gevestigde naam binnen de zangwereld 

Songwriter, CEO Vocal Center.nl, zanger, spreker/inspirator en daarnaast een muziekliefhebber in hart en nieren.

Robin organiseert voor bedrijven events die uiteenlopen van korte inspiratiesessies tot een volledig verzorgt feest.

Met Robin als leider van de coaches is een song aan het einde van de dag gegarandeerd.

Benieuwd naar Amplitie?

Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.