DE KERN SHOW

INTERACREATIEVE SPREEKSHOW MET LIVE MUZIEK

Aftikken

Puur plezier in een onbekende maar beroemde (van TV) omgeving voor elk teamlid. Hierdoor is er geen status voorsprong en worden rangen en standen vervaagd. Zo leren teamleden elkaar puurder kennen. Onze coaches helpen bij elke stap van het proces.

We geven jullie team in 1 dag een positieve vibe en daarna pakken we door met begeleiding en andere werkvormen voor verbinding en Amplitie.

Meer weten? Klik hier

FF eerlijk

Is een sessie warbij het team wordt uitgedaagd eindelijk eens te eggen wat er op het hart zit en welke problemen er zijn. Maar ook welke oplossingen zij zouden toepassen.

Eerlijkheid is verhelderend en zou overal altijd moeten gelden. Helaas werkt het in onze maatschappij niet zo. 1 Uurtje eerlijk zijn met elkaar zorgt voor heel veel duidelijkheid en er komen oplossingen vanuit het team.

Meer weten? Klik hier

Amplitie

Wat zijn elementen die een happy employee vormen. bevlogenheid die voortkomt uit vitaliteit op elk vlak: mentaal, fysiek, sociaal, contextueel en filosofisch. Ook toewijding. Een stimulerende werkomgeving hebben. Inhoudelijk zinvol werk doen. 

Amplitie is een bundeling van alles wat een team blij maakt. Verbondenheid, vitaliteit, creativiteit en eerlijkheid. Best of all worlds.

Meer weten? Klik hier

De Kern show focust op Amplitie. Hoe kun je functioneren, werkgeluk en zingeving bij jezelf, je team en in je organisatie activeren? Een interactieve show met live muziek, veel interactie en een goed verhaal.

  • Hoe krijg je bevlogen medewerkers?
  • Hoe maak je je organisatie en jezelf super vitaal?
  • Hoe benut je talenten en bind, boei en behoud je ze ook?
  • Hoe richt je werk en de werkomgeving optimaal in?
  • Zodat functioneren, welbevinden en resultaten beter worden?

De Kern! show is een entertrainment: een kruising tussen een inspiratieshow en een masterclass. Met een goed verhaal, veel interactie, live muziek en borging via onze online learning portal.

In een interactieve show leer je hoe amplitie werkt en hoe je bevlogenheid, vitaliteit, talentmanagement en de juiste werkinrichting op de juiste manier aanschakelt.

Je loopt met een concreet plan de deur uit en hebt meer inzicht hoe je talenten beter zichtbaar maakt & hoe je vitaliteit en bevlogenheid consistent activeert.

Je ontvangt het boek SLiM!, de nieuwste online training SLiM! plus het nieuwe spel Expeditie Amplitie. Zo kun je in je organisatie direct aan de slag met de geleerde inzichten.

Begrip voor elkaar

Inzicht in elkaars kracht en zwaktes

Flexibeler

Meer begrip voor elkaars sterke- en minder sterke kanten

Teamgevoel

Een positieve boost op de sfeer in de groep

MUZIKALE SHOW VOL INTERACTIE

GEEN SAAIE POWERPOINT MAAR SHOW, MEEZINGEN EN GEINSPIREERD NAAR HUIS

DE SPREKERS/ENTERTAINERS

Professionals werken met professionals

Wout Plevier
Wout Plevier

Business coach, Vitaliteit coach, verander management

Meer over Wouter

Wouter Plevier is een veelgevraagde spreker, executive coach en entertrainer over KERN! (samen)werken, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hij traint teams op een inspirerende en interactieve manier. Zijn toegevoegde waarde ligt in inspireren, engagement opwekken, motiveren tot veranderen en optimaal leren.

Robin van Beek
Robin van Beek

Songwriter - Zanger - Zangcoach - Inspirator - Business coach

Meer over Robin

Vocal coach van o.a. André Hazes, Romy Monteiro, Nick Schilder en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren en vele andere.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence’ waarmee hij met zijn bedrijf Vocal Center een gevestigde naam binnen de zangwereld 

Songwriter, CEO Vocal Center.nl, zanger, spreker/inspirator en daarnaast een muziekliefhebber in hart en nieren.

Robin organiseert voor bedrijven events die uiteenlopen van korte inspiratiesessies tot een volledig verzorgt feest.

Met Robin als leider van de coaches is een song aan het einde van de dag gegarandeerd.

Benieuwd naar de Kern show?

Heeft u vragen of interesse? Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.