FF EERLIJK

EERLIJKHEID ZORGT VOOR SNELLE PROGRESSIE

“Nee, maar FF eerlijk.” Hoe vaak hoor je dat op een dag? Heb je wel eens goed over die zin nagedacht? Betekent dat misschien dat men voor het zeggen van die zin niet eerlijk was?

Eerlijkheid is een ingewikkeld onderwerp. Omdat we heel vaak een leugentje doen om bestwil, om iemand niet te kwetsen, te benadelen. Maar uiteindelijk is dat leugentje, samen met al die andere leugentjes de oorzaak van netelige, onduidelijke, remmende en verwarrende situaties op de werkvloer.

Elke team, elk bedrijf heeft een bepaalde hiërarchie. De CEO bovenaan, de managers daaronder en de mensen van de werkvloer. Die hiërarchie zorgt dat de “meerdere” de beslissingen neemt en de mensen op de werkvloer moeten de ideeën werkelijkheid laten worden.

VOOR WIE

Wat we ervaren is dat de mensen op de werkvloer als geen ander weten wat er speelt en hoe de oplossing voor problemen zou kunnen worden aangepakt. Dat wil zeggen, als zij het voor het zeggen zouden hebben. Maar om maar niet te veel op te vallen, om niet lastig gevoinden te worden of omdat de leidinggevende geen open blik heeft, wordt de misschien wel eenvoudige briljante oplossing heel vaak verzwegen en verwaarloosd.

Tijdens “FF eerlijk” is er een carte blanche voor iedereen in het team. Leidinggevenden en medewerkers. Men mag eindelijk zeggen wat men denkt. En dat helemaal zonder de kans of angst om je plekje of je status te verliezen.

Het kan openbaar maar men kan ook discreet en anoniem aan je collega’s en teamleiding laten weten wat de problemen zijne en wat volgens jou de oplossingen zijn.

Hoe we dat doen.. door propjes te maken van de punten die men wil aangeven en deze in een bucket of hope te gooien, Volledig anoniem.

WAT LEVER HET OP

Een heel mooi inzicht in wat er speelt binnen het team. Oplossingen voor de vele vraagstukken. Ontevredenheid wordt benoemd en constructief aangepakt door oplossingen vanuit het team.

Begrip voor elkaar

Inzicht in elkaars kracht en zwaktes

Flexibeler

Meer begrip voor elkaars sterke- en minder sterke kanten

Teamgevoel

Een positieve boost op de sfeer in de groep

We hebben meer mogelijkheden

Aftikken

Puur plezier in een onbekende maar beroemde (van TV) omgeving voor elk teamlid. Hierdoor is er geen status voorsprong en worden rangen en standen vervaagd. Zo leren teamleden elkaar puurder kennen. Onze coaches helpen bij elke stap van het proces.

We geven jullie team in 1 dag een positieve vibe en daarna pakken we door met begeleiding en andere werkvormen voor verbinding en Amplitie.

Meer weten? Klik hier

Amplitie

Wat zijn elementen die een happy employee vormen. bevlogenheid die voortkomt uit vitaliteit op elk vlak: mentaal, fysiek, sociaal, contextueel en filosofisch. Ook toewijding. Een stimulerende werkomgeving hebben. Inhoudelijk zinvol werk doen. 

Amplitie is een bundeling van alles wat een team blij maakt. Verbondenheid, vitaliteit, creativiteit en eerlijkheid. Best of all worlds.

Meer weten? Klik hier

 De kern Show

Voor groepen van 5 tot 5000 personenen verzorgen we een interactieve spreekshow. Inspiratie door live muziek, creeren met het publiek, humor, maar ook heel veel momenten van bewustzijn. Inspiratie to the max. in een enerverende show.

Zoekt u een spectaculaire show waarbij een saaie powerpoint uitgesloten is? Dan is deze Kern show een perfecte keuze.

Meer weten? Klik hier

HOE EERLIJK KUNNEN JULLIE ZIJN?

IN 1 UUR MINIMAAL 10 PROBLEMEN EN 100 OPLOSSINGEN OP TAFEL

DE COACHES

Professionals werken met professionals

Wout Plevier
Wout Plevier

Business coach, Vitaliteit coach, verander management

Meer over Wouter

Wouter Plevier is een veelgevraagde spreker, executive coach en entertrainer over KERN! (samen)werken, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hij traint teams op een inspirerende en interactieve manier. Zijn toegevoegde waarde ligt in inspireren, engagement opwekken, motiveren tot veranderen en optimaal leren.

Robin van Beek
Robin van Beek

Songwriter - Zanger - Zangcoach - Inspirator - Business coach

Meer over Robin

Vocal coach van o.a. André Hazes, Romy Monteiro, Nick Schilder en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren en vele andere.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence’ waarmee hij met zijn bedrijf Vocal Center een gevestigde naam binnen de zangwereld 

Songwriter, CEO Vocal Center.nl, zanger, spreker/inspirator en daarnaast een muziekliefhebber in hart en nieren.

Robin organiseert voor bedrijven events die uiteenlopen van korte inspiratiesessies tot een volledig verzorgt feest.

Met Robin als leider van de coaches is een song aan het einde van de dag gegarandeerd.

Benieuwd naar

FF Eerlijk?

Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden online of live (Met koffie) te bespreken.