AFTIKKEN

EEN TEAMSONG IN 1 DAG DOOR JULLIE GESCHREVEN

HOE KLINKT JULLIE TEAM?

In deze sessie komt iedereens kracht naar voren en worden de verschillende kwaliteiten binnen een team samengebracht. Dit onder begeleiding van professionele songwriters en een business coach. Deze werkvorm helpt om op interactieve en creatieve wijze het team te leren kennen en het teamproces te versterken. Met als uniek tastbaar eindresultaat jullie zelf geschreven bedrijfsnummer binnen 48 uur als MP3 in jullie inbox!

Altijd al een professioneel bedrijfsnummer willen neerzetten die jouw bedrijf kleurt? Of op zoek naar een creatieve activiteit die de mensen uit jouw team samenbrengt. Dan is Aftikken dé activiteit om te doen met het team.

INCLUSIEF:

  • Een voorgesprek
  • Een muziek teambuilding sessie in onze studio of in-company.
  • Perfect verzorgde catering
  • De song als mp3 demo productie

JULLIE HOEVEN NIET TE KUNNEN ZINGEN

De meest gehoorde opmerking: “Ons team gaat echt niet zingen in een studio” en we begrijpen dat. Het is nieuw, zingen is een uitdaging. Onze coaches zorgen voor een veilige omgeving waarin we niets moeten maar uitdagingen ook niet uit de weg gaan. Elk teamlid draagt zijn steentje bij en of dat door te zingen, door te klappen, door te schreeuwen, te rappen of door de huistriangel triangel te bespelen is, dat is allemaal ok.

DE SONG IS DE BELONING

Maar de weg er naartoe is het mooiste en leukste kado. Door werkvormen die je nog nooit hebt gedaan krijgen jullie inzichten in hoe het team functioneert, hoe een individu zich gedraagt in een onbekende omgeving en hoe je elkaar kan helpen.

Met heel veel humor nemen de coaches je bij de hand en helpen iedereen met het bedenken van input voor tekst, melodie, tempo en muziekstijl.

Kijk hieronder voor de andere werkvormen en sessies

FF eerlijk

(Duur: 1 tot 2 uur)

DE waarheid van elk teamlid komt boven. In "FF-EERLIJK" gaan we, werkend met een groep van welwillende teamleden, op zoek naar begrip en erkenning van elkaars waarheid.

"Wat hebben we in 1 uur bizar veel aannames en misverstanden weggewerkt. We zeggen het nu dagelijks tegen elkaar. FF eerlijk nu."

Jouw waarheid aan het team en je leidinggevenden laten zien door een anoniem bericht achter te laten in de "emmer van DE waarheid". Je maakt het team er uiteindelijk sterker mee, jouw positie leuker, jullie begrip voor elkaar groter en de werksfeer leuker.

Wil je meer info over FF Eerlijk?

Klik in dit vlak.

Amplitie

(Duur: vanaf  3 uur)

Amplitie is een bundeling van werkvormen met creativiteit, passie, bewustwording, eerlijkheid, verbondenheid en vitaliteit.

"Ik ben nu 16 jaar manager. De impact van Amplitie is ongekend positief op het hele team. Een echte aanrader"

Een eigenschap van een tevreden medewerker is o.a. bevlogenheid die voortkomt uit vitaliteit: mentaal, fysiek, sociaal, contextueel en filosofisch. Ook toewijding en een stimulerende werkomgeving met toegevoegde waarde hebben een grote invloed op de betrokkenheid van medewerkers..

Wil je meer info over Amplitie?

Klik in dit vlak.

 De kern Show

(Duur: 1 tot 2 uur)

Zoek je een spectaculaire, werkelijk verbindende intense show op uw event?  Dan is de 'Kern 'show een perfecte keuze.

"Deze show had meer impact dan alle keynote sprekers bij elkaar die ik ooit gezien heb. Het leek wel een concert. Ik ken mijn collegas's nu al veel beter"

Voor groepen van 5 tot 5000 personenen verzorgen we een enerverende spreekshow. Inspiratie en verbinding door live muziek. Iets magisch bereiken met het publiek. Humor, maar ook heel veel momenten van bewustzijn en impact.

Wil je meer info over de Kern show? Klik in dit vlak.

DE COACHES

Professionals werken met professionals

Wout Plevier

Wout Plevier

Businescoach - Leiderschap coach - Auteur - Songwriter

Co-auteur van de best-seller SLiM en De Kern! Hij heeft meer den 80.000 professionals geinspireerd en meer dan 500 CEO's en leiders individueel getraind in leiderschap, persoonlijke effectiviteit en talent-ontwikkeling. 

Zijn aanpak is in 22 jaar ontwikkeld  tot een inspirerende, praktische methode die direct werkt.

Jaarlijks spreekt hij ruim 50 keer voor groepen vakprofessionals vanuit zijn bedrijf Innerspective.

Robin van Beek

Robin van Beek

Songwriter - Zanger - Zangcoach - Inspirator - Auteur - Business coach

Naast componeren en organiseren produceert Robin bedrijfsevents, uiteenlopend van korte inspiratiesessies tot volledig verzorgde congressen of feesten in binnen en buitenland.

Hij is de vocalcoach van o.a. André Hazes (daarmee vaak in de media), Romy Monteiro, Nick Schilder, The Voice of Holland (20012 -2018) en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence® voor zijn bedrijf Vocal Center .Deze methode wordt door 25 vocal coaches in het hele land gebruikt.

Ralph van Manen

Ralph van Manen

Producer - Zanger - Songwriter - Studio eigenaar

Eigenaar van de Intro Music Studio in Veenendaal.

Als singer /songwriter schrijft Ralph door de jaren heen songs voor Nederlandse artiesten als Danny de Munck, Willeke Alberti en LA the Voices. Internationaal voor Pete Orta (UK), Jacky Valesquez (USA), Wynona Judd (USA), Romanz (Zuid Afrika), Nina Aström (FIN), Sir Cliff Richard  en Taylor Dane (USA).

Als producer /arrangeur werkt Ralph vanuit zijn eigen studio in Veenendaal. De laatste jaren is Ralph ook actief als organisator en coach van vocal- en songwriting camps in Las Negras (Spanje).

Jan Tekstra

Jan Tekstra

Songwriter - Dichter - Scriptschrijver - Muzikant - Producer

Singer/songwriter/scriptwriter. Hij schreef hits voor Maan, Jayh Jawson & Marco Borsato. Hij werkte met ontelbare succesvolle artiesten, waaronder Andrea Bocelli, Herman Brood, Loïs Lane, Liesbeth List.

Hij won Musical Awards, Buma Awards, Gouden & Platina Platen. En is auteur van het boek Hits & Winkeldochters waar hij ook een podcast over heeft en een theatervoorstelling heeft geschreven. Dit gaat over de wonderlijke wereld van de hits & de flops. Hits & Winkeldochters.

EEN TEAMDAG VOL PLEZIER

We komen graag met u in contact

Meer informatie over Aftikken 

Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.