AMPLITIE

EEN TOTAAL CONCEPT VOOR BEVLOGENHEID EN KRACHT

WAT IS AMPLITIE

Met Amplitie komen alle elementen bij elkaar. Als Amplitie wordt geintegreerd in het bedrijf en/of team dan zal de onderlinge verhouding tussen teamleden signifcant verberteren en de productiviteit van het team met grote stappen vooruit gaan.

Een volledig traject waarbij onze coaches meerdere sessies betrokken zijn bij het vitaler, meer verbonden en effectiever maken van het team.

Er is geen blauwdruk van hoe het traject er voor een specifiek team uitziet. Echter komen de elementen zoals op deze website genoemd er bijna altijd in. Dit, naast de werkvormen die voor het specifieke team van toepassing zijn.

VAAK VOORKOMNDE VOLGORDE

We beginnen met een kennismaking met FF Eerlijk sessie. Hiermee komen de pijnpunten aan het licht en worden er vanuit het team al oplossingen aangedragen. In sommige gevallen is èèn sessie niet voldoende en doen we de sessie meerdere keren met het hele team of een aantal teamleden.

Vervolgens gaan we Aftikken. Deze dag gebruiken we om goed met elkaar te gaan samenwerken en veel plezier te hebben. We schrijven een companysong in 1 dag. Onder begeleiding van professionals in een hele gave professionele muziek studio omgeving,

Na deze dag hebben onze coaches een goed inzicht in de werking van het team en vooral, waar de verbetering behaald jkan worden. We zullen in overleg gaan met de ledinggevenden om een evt. vervolg traject te bespreken.

In sommige gevallen sluiten we af met een Kern show. Dit is een vrolijke, energieke , inetractieve show waarin muziek en vitaliteit, creativitiet en interactie de boventoon voeren. Deze show is voor elke medewerker van het bedrijf een must see. Indien van toepassing laten we het ‘Aftikken lied’ live horen natuurlijk.

Kijk hieronder voor meer werkvormen en sessies

FF eerlijk

(Duur: 1 tot 2 uur)

DE waarheid van elk teamlid komt boven. In "FF-EERLIJK" gaan we, werkend met een groep van welwillende teamleden, op zoek naar begrip en erkenning van elkaars waarheid.

"Wat hebben we in 1 uur bizar veel aannames en misverstanden weggewerkt. We zeggen het nu dagelijks tegen elkaar. FF eerlijk nu."

Jouw waarheid aan het team en je leidinggevenden laten zien door een anoniem bericht achter te laten in de "emmer van DE waarheid". Je maakt het team er uiteindelijk sterker mee, jouw positie leuker, jullie begrip voor elkaar groter en de werksfeer leuker.

Wil je meer info over FF Eerlijk?

Klik in dit vlak.

Aftikken

(Duur: halve of hele dag)

We geven jullie team in èèn dag een positieve vibe en een mp3 van de door jullie geschreven teamsong als bewijs.

"Nooit gedacht dat we zelf zo een gave song zouden kunnen schrijven. De coaches hielpen ons geweldig bij elke stap. Dat niemand kan zingen maakte het alleen maar leuker"

Puur plezier in de omgeving van een professionele muziekstudio.  Omdat niemand weet hoe een song schrijven werkt begint iedereen op hetzelfde vertrekpunt. Zo leren teamleden elkaar puurder kennen zonder status of hyrarchie.

Wil je meer info over Aftikken?

Klik in dit vlak.

 De kern Show

(Duur: 1 tot 2 uur)

Zoek je een spectaculaire, werkelijk verbindende intense show op uw event?  Dan is de 'Kern 'show een perfecte keuze.

"Deze show had meer impact dan alle keynote sprekers bij elkaar die ik ooit gezien heb. Het leek wel een concert. Ik ken mijn collegas's nu al veel beter"

Voor groepen van 5 tot 5000 personenen verzorgen we een enerverende spreekshow. Inspiratie en verbinding door live muziek. Iets magisch bereiken met het publiek. Humor, maar ook heel veel momenten van bewustzijn en impact.

Wil je meer info over de Kern show? Klik in dit vlak.

DE COACHES

Professionals werken met professionals

Wout Plevier

Wout Plevier

Businescoach - Leiderschap coach - Auteur - Songwriter

Co-auteur van de best-seller SLiM en De Kern! Hij heeft meer den 80.000 professionals geinspireerd en meer dan 500 CEO's en leiders individueel getraind in leiderschap, persoonlijke effectiviteit en talent-ontwikkeling. 

Zijn aanpak is in 22 jaar ontwikkeld  tot een inspirerende, praktische methode die direct werkt.

Jaarlijks spreekt hij ruim 50 keer voor groepen vakprofessionals vanuit zijn bedrijf Innerspective.

Robin van Beek

Robin van Beek

Songwriter - Zanger - Zangcoach - Inspirator - Auteur - Business coach

Naast componeren en organiseren produceert Robin bedrijfsevents, uiteenlopend van korte inspiratiesessies tot volledig verzorgde congressen of feesten in binnen en buitenland.

Hij is de vocalcoach van o.a. André Hazes (daarmee vaak in de media), Romy Monteiro, Nick Schilder, The Voice of Holland (20012 -2018) en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence® voor zijn bedrijf Vocal Center .Deze methode wordt door 25 vocal coaches in het hele land gebruikt.

EEN TEAMDAG VOL PLEZIER

We komen graag met u in contact

Meer informatie over Amplitie

Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.