FF EERLIJK

MET JOUW WAARHEID MAAK JE EEN TEAM STERKER

Eerlijk zijn… Kan dat wel? Want de waarheid is iets wat vrij interpretabel is. Binnen NLP zeggen ze . “Het hangt van jouw filters af hoe je de wereld waarneemt”. Maar met eerlijk bedoelen we met de werksessie/show “Effe eerlijk” niet dat je ons mag vertellen wat DE waarheid is maar wat JOUW waarheid is.

DE waarheid bestaat niet Binnen teams lopen soms processen niet goed omdat DE waarheid wordt aangenomen van een leidinggevende. Men is vaak niet op de hoogte is van een DE waarheid van een collega of teamlid. En zo kun je beide met de beste bedoeling langs elkaar heen praten. Al is het maar omdat men situaties allemaal anders beleefd.

Leuk of saai? Als je naar en theatervoorstelling gaat vindt de ene het een geweldige voorstelling en de andere heeft zich kapot verveelt. En als je daar een definitieve beslissing over wil nemen kom je in een onmogelijke situatie terecht omdat de beide bezoekers gelijk hebben in hun perceptie van de theatershow. En hoe moet dat dan op de werkvloer waar soms zware beslissingen genomen moeten worden op basis van een ieders eigen inzicht en eigen gevormde mening?

DE waarheid van elk teamlid komt boven In “FF-EERLIJK” gaan we, werkend met een groep van welwillende teamleden, op zoek naar begrip en erkenning van elkaars waarheid. Met respect voor DE waarheid van de ander en met begrip voor de keuzes die daar vervolgens op gemaakt moeten worden. Want leiden is beslissingen nemen en dat betekent per definitie dat er altijd mensen zullen zijn binnen een team die niet op de denklijn zitten van een beslissing. maar als je weet wat DE waarheden zijn waaruit wordt besloten is de boodschap vele malen makkelijker te verwerken en te brengen.

Eerlijk zijn tegen jezelf is eerlijk zijn tegen de wereld.

Maar eerlijk zijn of ‘echt staan voor jouw mening en jouw waarheid’ is niet eenvoudig. Vandaar dat we teamleden altijd een mogelijkheid bieden om anoniem mee te doen.

“The bucket of truth” Jouw waarheid aan het team en je leidinggevenden laten zien door daar een anoniem bericht achter te laten in de emmer van de waarheid. Zo kun je toch opkomen voor jouw mening en jouw visie en en we weten inmiddels zeker….. je maakt het team er uiteindelijk sterker mee, jouw positie fijner, jullie begrip voor elkaar groter en de werksfeer leuker.

Kijk hieronder voor meer events en teambuildings

Aftikken

(Duur: halve of hele dag)

We geven jullie team in èèn dag een positieve vibe en een mp3 van de door jullie geschreven teamsong als bewijs.

"Nooit gedacht dat we zelf zo een gave song zouden kunnen schrijven. De coaches hielpen ons geweldig bij elke stap. Dat niemand kan zingen maakte het alleen maar leuker"

Puur plezier in de omgeving van een professionele muziekstudio.  Omdat niemand weet hoe een song schrijven werkt begint iedereen op hetzelfde vertrekpunt. Zo leren teamleden elkaar puurder kennen zonder status of hyrarchie.

Wil je meer info over Aftikken?

Klik in dit vlak.

Amplitie

(Duur: vanaf  3 uur)

Amplitie is een bundeling van werkvormen met creativiteit, passie, bewustwording, eerlijkheid, verbondenheid en vitaliteit.

"Ik ben nu 16 jaar manager. De impact van Amplitie is ongekend positief op het hele team. Een echte aanrader"

Een eigenschap van een tevreden medewerker is o.a. bevlogenheid die voortkomt uit vitaliteit: mentaal, fysiek, sociaal, contextueel en filosofisch. Ook toewijding en een stimulerende werkomgeving met toegevoegde waarde hebben een grote invloed op de betrokkenheid van medewerkers..

Wil je meer info over Amplitie?

Klik in dit vlak.

 De kern Show

(Duur: 1 tot 2 uur)

Zoek je een spectaculaire, werkelijk verbindende intense show op uw event?  Dan is de 'Kern 'show een perfecte keuze.

"Deze show had meer impact dan alle keynote sprekers bij elkaar die ik ooit gezien heb. Het leek wel een concert. Ik ken mijn collegas's nu al veel beter"

Voor groepen van 5 tot 5000 personenen verzorgen we een enerverende spreekshow. Inspiratie en verbinding door live muziek. Iets magisch bereiken met het publiek. Humor, maar ook heel veel momenten van bewustzijn en impact.

Wil je meer info over de Kern show? Klik in dit vlak.

DE COACHES

Professionals werken met professionals

Wout Plevier

Wout Plevier

Businescoach - Leiderschap coach - Auteur - Songwriter

Co-auteur van de best-seller SLiM en De Kern! Hij heeft meer den 80.000 professionals geinspireerd en meer dan 500 CEO's en leiders individueel getraind in leiderschap, persoonlijke effectiviteit en talent-ontwikkeling. 

Zijn aanpak is in 22 jaar ontwikkeld  tot een inspirerende, praktische methode die direct werkt.

Jaarlijks spreekt hij ruim 50 keer voor groepen vakprofessionals vanuit zijn bedrijf Innerspective.

Robin van Beek

Robin van Beek

Songwriter - Zanger - Zangcoach - Inspirator - Auteur - Business coach

Naast componeren en organiseren produceert Robin bedrijfsevents, uiteenlopend van korte inspiratiesessies tot volledig verzorgde congressen of feesten in binnen en buitenland.

Hij is de vocalcoach van o.a. André Hazes (daarmee vaak in de media), Romy Monteiro, Nick Schilder, The Voice of Holland (20012 -2018) en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence® voor zijn bedrijf Vocal Center .Deze methode wordt door 25 vocal coaches in het hele land gebruikt.

EEN TEAMDAG VOL PLEZIER

We komen graag met u in contact

Meer informatie over FF Eerlijk

Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.