DE Kern show verbindt en raakt de kern van personeel. Ware verbinding.

DE KERN SHOW

EEN INTERACTIEVE ENERIEKE SHOW VOOR HET HELE BEDRIJF

De Kern show verbindt! Entertainment: een kruising tussen een inspiratieshow, een concert en een masterclass. Met live zang, een sterk verhaal, bewustzijn, en verantwoorlijkheid en heel veel interactie.

In een interactieve show leer je hoe amplitie werkt en hoe je bevlogenheid, vitaliteit, talentmanagement en de juiste werkinrichting op de juiste manier aanschakelt.

Ware verbinding is de weg naar een fijne, energieke, positieve werkomgeving. Ieder persoon in een team heeft een verhaal, een rede om te doen wat hij of zij doet. Het begint met bewustzijn. Wanneer heb je voor het laatst echt gesproken met iemand. Op inhoud, diepte en persoonlijke interesse? Dat is wat De kern show zal brengen. Ware interesse in mensen en daardoor een boost van vitaliteit in het team en in het bedrijf.

De Kern show focust op Amplitie. Hoe kun je functioneren, werkgeluk en zingeving bij jezelf, je team en in je organisatie activeren?

  • Hoe krijg je bevlogen medewerkers?
  • Hoe maak je je organisatie en jezelf vitaal?
  • Wat doet eerlijkheid met een organisatie?
  • Hoe benut je talenten en bind, boei en behoud je ze ook?
  • Hoe richt je werk en de werkomgeving optimaal in?

Hieronder de andere werkvormen en sessies die we aanbieden.

FF eerlijk

(Duur: 1 tot 2 uur)

DE waarheid van elk teamlid komt boven. In "FF-EERLIJK" gaan we, werkend met een groep van welwillende teamleden, op zoek naar begrip en erkenning van elkaars waarheid.

"Wat hebben we in 1 uur bizar veel aannames en misverstanden weggewerkt. We zeggen het nu dagelijks tegen elkaar. FF eerlijk nu."

Jouw waarheid aan het team en je leidinggevenden laten zien door een anoniem bericht achter te laten in de "emmer van DE waarheid". Je maakt het team er uiteindelijk sterker mee, jouw positie leuker, jullie begrip voor elkaar groter en de werksfeer leuker.

Wil je meer info over FF Eerlijk?

Klik in dit vlak.

Aftikken

(Duur: halve of hele dag)

We geven jullie team in èèn dag een positieve vibe en een mp3 van de door jullie geschreven teamsong als bewijs.

"Nooit gedacht dat we zelf zo een gave song zouden kunnen schrijven. De coaches hielpen ons geweldig bij elke stap. Dat niemand kan zingen maakte het alleen maar leuker"

Puur plezier in de omgeving van een professionele muziekstudio.  Omdat niemand weet hoe een song schrijven werkt begint iedereen op hetzelfde vertrekpunt. Zo leren teamleden elkaar puurder kennen zonder status of hyrarchie.

Wil je meer info over Aftikken?

Klik in dit vlak.

Amplitie

(Duur: vanaf  3 uur)

Amplitie is een bundeling van werkvormen met creativiteit, passie, bewustwording, eerlijkheid, verbondenheid en vitaliteit.

"Ik ben nu 16 jaar manager. De impact van Amplitie is ongekend positief op het hele team. Een echte aanrader"

Een eigenschap van een tevreden medewerker is o.a. bevlogenheid die voortkomt uit vitaliteit: mentaal, fysiek, sociaal, contextueel en filosofisch. Ook toewijding en een stimulerende werkomgeving met toegevoegde waarde hebben een grote invloed op de betrokkenheid van medewerkers..

Wil je meer info over Amplitie?

Klik in dit vlak.

DE COACHES

Professionals werken met professionals

Robin van Beek

Robin van Beek

Songwriter - Zanger - Zangcoach - Inspirator - Auteur - Business coach

Naast componeren en organiseren produceert Robin bedrijfsevents, uiteenlopend van korte inspiratiesessies tot volledig verzorgde congressen of feesten in binnen en buitenland.

Hij is de vocalcoach van o.a. André Hazes (daarmee vaak in de media), Romy Monteiro, Nick Schilder, The Voice of Holland (20012 -2018) en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence® voor zijn bedrijf Vocal Center .Deze methode wordt door 25 vocal coaches in het hele land gebruikt.

Wout Plevier

Wout Plevier

Businescoach - Leiderschap coach - Auteur - Songwriter

Co-auteur van de best-seller SLiM en De Kern! Hij heeft meer den 80.000 professionals geinspireerd en meer dan 500 CEO's en leiders individueel getraind in leiderschap, persoonlijke effectiviteit en talent-ontwikkeling. 

Zijn aanpak is in 22 jaar ontwikkeld  tot een inspirerende, praktische methode die direct werkt.

Jaarlijks spreekt hij ruim 50 keer voor groepen vakprofessionals vanuit zijn bedrijf Innerspective.

EEN TEAMDAG VOL PLEZIER

We komen graag met u in contact

Meer informatie over de Kern show

Vul het formulier in, Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.